Verzending & levering

Wij begrijpen dat u zo snel mogelijk van uw wijnen wilt genieten. Wij streven ernaar om uw bestelling veilig bij u te krijgen uiterst binnen de 14 dagen. We nemen een dag op voorhand contact met u op wanneer u uw bestelling kan verwachten.

De door de Webshop Le Muricce opgegeven levertijden zijn indicatief en gelden niet als bindende termijnen. We streven ernaar de flessen binnen de twee weken bij u te krijgen. De uiterste leveringstermijn bedraagt 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Indien een product, dat tijdelijk niet op voorraad is door u wordt besteld, zal worden aangegeven wanneer het product weer beschikbaar is. Indien het product niet weer beschikbaar wordt zal de klant hiervan worden verwittigd en volledig worden terugbetaald. Zodra de te leveren producten op het opgegeven adres zijn geleverd, gaat het risico over op de koper. Bij leveringen in het buitenland kunnen afwijkende voorwaarden gelden. De leverings- of verzendkosten worden u vermeld tijdens het afrekenen op onze webshop.

Verzendtarieven

Binnen Oost-Vlaanderen
De verzendkosten in Oost-Vlaanderen bedragen €6,00 voor bestellingen onder de €200. U geniet dus van gratis levering vanaf €200.

Buiten Oost-Vlaanderen
De verzendkosten buiten Oost-Vlaanderen bedragen €10,00 voor bestellingen onder de €200. Ook hier gratis levering vanaf €200.

Komt u liever zelf om uw bestelling?
Dat kan zeker. Vermijd leverkosten en contacteer ons gerust om een ophaalmoment af te spreken. Wij zetten uw bestelling klaar.

Bestelhoeveelheid

Omdat we een klein familiebedrijf zijn, werken we voor alle normale flessen (75 cl) met een bestelhoeveelheid in bestellingen per karton (6 flessen). Dit om alles financieel en praktisch te kunnen bolwerken. Voor magnum (1,5 l) en 3 l kan wel per eenheid besteld worden.

Wenst u toch per uitzondering iets exclusief te proeven? Neem gerust contact op en we kijken samen met u wat mogelijk is.

Retourneren (Bedenktijd/zichttermijn)

Voor alle producten gekocht bij Le Muricce heeft u volgens de Belgische wet betreffende de handelspraktijken, de voorlichting en bescherming van de consument van 12 april 2010, een bedenktijd van 14 kalenderdagen. Deze periode gaat in op het moment van in ontvangstname van de wijnen door u of namens u. Tijdens de bedenktijd verwachten we dat u zorgvuldig omgaat met de goederen en de verpakking. Er is geen verzakingsrecht wanneer het product en de verpakking niet meer in originele, complete, onbeschadigde en ongebruikte staat verkeren.

Wanneer u gebruik wenst te maken van het verzakingsrecht dient u dit binnen de gestelde 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product schriftelijk of telefonisch kenbaar te maken. Aan het afzien van de aankoop is geen betaling van een boete verbonden en dit kan zonder opgave van de redenen.

De goederen dient u onbeschadigd, ongebruikt en ongeopend (in originele staat en verpakking) uiterlijk binnen 14 kalenderdagen na ontvangst retourneren. De verzenddatum geldt als controle. Alle meegezonden documentatie, garantiebewijzen en verpakkingsmaterialen dienen te worden gevoegd bij de retourzending, evenals uw bankrekeningnummer. De rechtstreekse kosten voor retourneren vallen ten laste van de koper. Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde zendingen worden steeds geweigerd en teruggestuurd naar afzender.

Le Muricce betaalt u het complete aankoopbedrag inclusief de initiële verzendkosten binnen 30 dagen na ontvangst van de goederen terug. Als blijkt dat de goederen niet conform de voorwaarden van het verzakingsrecht zijn ontvangen dan wordt het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten niet, of niet volledig terugbetaald. Het product blijft in dat geval uw eigendom. Op uw verzoek kan het product ook opnieuw naar u worden verstuurd, mits het betalen van de bijhorende verzendkosten.

Uitzonderingen op de gestelde bepalingen zijn de volgende:

  • Wanneer een product speciaal voor u gemaakt of veranderd is heeft u logischerwijs geen recht op het verzakingsrecht van zeven werkdagen.
  • Wanneer een product zichtbaar gedragen is of op andere wijze is beschadigd vervalt uw recht op teruggave van uw betaling.

Goederen moeten worden teruggestuurd naar het volgend adres: Le Muricce, Loveldstraat 14, 9070 Heusden (Destelbergen).